Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Galerie Foto - La Armeni, comuna Loamneș, curge apă de Sibiu

Galerie Foto - La Armeni, comuna Loamneș, curge apă de Sibiu

Primăria comunei Loamneș anunță una dintre cele mai importante investiții din comună. Este vorba despre realizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră în localitatea Armeni. Valoarea totală a investiției este de 12,5 milioane lei.

După ce locuitorii satelor Mândra, Loamneș au beneficiat începând cu anul 2012 de Apă și canal, cei din Hașag din 2015, iar cei din Alămor din 2017, a venit timpul ca și locuitorii din Armeni să beneficieze de Apă și Canal. Astfel, ca urmare a unei investiții finanțată prin PNDL, Contract de finanțare Nr. 1750/05.03.2018 „Înființare sisteme de alimentare cu apă și canalizare menajeră în localitatea Armeni, comuna Loamneș județul Sibiu”, locuitorii din Armeni beneficiază de Apă și Canal.

Valoarea totală a investiției este de 12.536.832,57 lei, din care 12.189.882,81 lei sunt bani de la bugetul de stat, iar 346.949,76 lei sunt bani de la bugetul local. Rețeaua de apă măsoară 8.597 de metri, având un rezervor de depozitare de 200 m3 și cea de canalizare 7.926 de metri, având o stație de epurare proprie.

„Unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus, pentru mandatul 2016-2020 ,care este la final, a fost racordarea comunei la sistemul de Apă și Canalizare. Bucuria locuitorilor satului Armeni de a beneficia de aceste facilități și condiții de trai mai bune, îmi dă un sentiment de împăcare și împlinire pe plan profesional și în acelși timp un imbold pentru a muncii în continuare în scopul ridicării la standarde cât mai înalte a calității vieții dragilor mei concetățeni”, spune Maria Greavu, primarul comunei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus