Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Bogdan Trif: Faptele fac diferența!

Bogdan Trif: Faptele fac diferența!

Diferența dintre mine și contracandidații mei: eu am făcut lucruri pentru sibieni, fapte care se văd și pot fi verificate de către oricine, ceilalți vin doar cu promisiuni deșarte.

În calitate de director al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Sibiu, împreună cu echipa mea, am amplasat în subteran cablurile aeriene de pe cinci străzi principale din municipiu: B-dul V. Milea, B-dul C. Coposu, B-dul Victoriei, Șos. Alba Iulia și Calea Dumbrăvii. Proiectul a fost scris, câștigat și implementat de către mine și echipa mea, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.

În aceeași perioadă în care am condus Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu am dus instituția pe primul loc în țară la absorbția de fonduri europene.

Am transformat sediul agenției în sigura clădire ecologică a unei instituții publice din țară. Clădirea este dotată acum cu acoperiș verde, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, iar pentru anveloparea ei au fost folosite materiale de construcție ecologice. Tot pe fonduri nerambursabile am dotat această instituție cu aparatură electronică și am făcut demersurile pentru ca agenția să devină prima instituție publică din România acreditată EMAS.

Un președinte de Consiliu Județean are la dispoziție o mulțime de posibilități pentru a dezvolta județul prin accesarea fondurilor europene nerambursabile. Spre deosebire de toți ceilalți contracandidați eu am experiență în managementul accesării fondurilor europene, iar dacă am reușit să fac toate aceste lucruri la APM Sibiu, cu siguranță din poziția de președinte al Consiliului Județean Sibiu voi reuși să fac mult mai multe lucruri bune pentru Sibiu și pentru sibieni.

Bogdan Trif

Informațiile prezentate în acest material prezintă strict poziția unui partid politic. Ca atare, publicația „Turnul Sfatului” nu  are nicio responsabilitate pentru potențialele prejudicii aduse de conținutul acestui articol.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus