Duminică,
21.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Am mâncat burgerul casei, de la Burger House. A fost banal

Am mâncat burgerul casei, de la Burger House. A fost banal

Știind că trebuie făcută cronica de restaurant, pe la mijlocul săptămânii trecute am decis să comand la birou, de la Burger House. Fiind și mare fan burgeri, chiar mă miram că nu încercasem până acum și acest local. Ce pot să spun... mă bucur că mi-am satisfăcut curiozitatea, dar nu cred că o să mai comand prea curând de acolo.

Meniul prezenta o ofertă destul de variată de preparate, de la burgeri până la salată, spaghete, hot dog și chiar coaste sau burritos. Am ales totuși să testez specialitatea casei – burgerul.

Am comandat un burger care poartă numele localului, alături de o porție de cartofi prăjiți cu bacon și cașcaval. Mâncarea a ajuns la redacție destul de greu, dar am pus asta pe seama faptului că făcusem comanda chiar în jurul amiezii când probabil mai sunt și alți fomiști care fac exact același lucru.

Burgerul „casei” a fost, în cel mai bun caz, acceptabil. Ceea ce mi s-a părut interesant la preparat a fost faptul că pe lângă carne de vită, brânză, bacon, salată și roșii, avea ciuperci sotate în ulei de trufe și un sos homemade. Ei bine, ceea ce mă așteptam să fie și ceea ce s-a dovedit a fi de fapt sunt două lucruri aproape opuse – mi-aș fi dorit ca ciupercile în ulei de trufe să fi avut un gust mai pregnant însă nu le-am simțit aroma aproape deloc. Iar sosul a fost ok, dar banal. Per total, burgerul a fost bun, dar am mâncat și mai bun.

În ceea ce privește cartofii cu bacon și cașcaval, ideea e bună, dar poate mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi fost crocanți și măcar puțin sărați.

Pe cele două preparate am plătit în total 43 lei și 5 lei a costat transportul. Puțin cam mult, dacă mă întrebați pe mine. Iar dacă aș mai comanda vreodată de la Burger House, cel mai probabil aș renunța la cartofi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus