Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Tineri reținuți pentru furt. Unul distrăgea atenția vânzătoarei, celălalt fugea cu produsele

Tineri reținuți pentru furt. Unul distrăgea atenția vânzătoarei, celălalt fugea cu produsele

Doi tineri au fost reținuți ieri de polițiștii sibieni, pentru 24 de ore. Aceștia sunt bănuiți că, timp de mai multe zile, ar fi furat produse electrocasnice dintr-un magazin din Avrig.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut doi localnici, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani, bănuiți că, în perioada 24 august-4 septembrie, ar fi sustras mai multe produse electrocasnice dintr-un magazin de pe raza orașului Agnita, folosind drept principal mod de operare distragerea atenției vânzătoarei. Astfel, tinerii ar fi furat bunuri în valoare de 400 de lei, prejudiciu recuperat în totalitate de către polițiști.

Tinerii au fost reținuți 24 de ore, primul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată (trei acte materiale), iar cel de-al doilea fiind cercetat penal pentru complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată (trei acte materiale), transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu. Astăzi vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus