Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Amenzi de peste 11.000 de lei în Slimnic, în contextul pandemiei

Amenzi de peste 11.000 de lei în Slimnic, în contextul pandemiei

Mai multe unități de alimentație publică și vânzare cu amănuntul a produselor alimentare au fost verificate ieri, de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu. Două dintre acestea au primit avertismente, iar alte două, aflate în Slimnic și verificate la finalul săptămânii trecute, au fost amendate cu peste 11.000 de lei. 

Inspectorii DSVSA Sibiu au efectuat ieri opt controale în astfel de unități, de pe raza județului Sibiu, iar în urma acestei acțiuni au aplicat două avertismente. Totodată, în cazul a două unități verificate vineri și sâmbătă, în cadrul controalelor din Slimnic, reprezentanții acestora au fost invitați la sediul direcției, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei pentru ambalare si etichetare necorespunzătoare a produselor alimentare precum si funcționare a unei unități neînregistrate sanitar veterinar, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Foto: wikimapia

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Oigo Kukuruku

Acum 1 an

cum ati tras concluzia ca in contextul pandemiei s-au facut controalele? ce legatura au genul asta de controale cu prevenirea covid?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus