Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

Mâncăruri delicioase și DJ de top la ’’Foodie - Street Food Cuisine’’ - Până duminică în Parcul Tineretului

Mâncăruri delicioase și DJ de top la ’’Foodie - Street Food Cuisine’’ - Până duminică în Parcul Tineretului

Burgeri suculenți, preparate mexicane delicioase, schnitzele cu gust fără egal și cele mai apetisante deserturi din gastronomia internațională, vă așteaptă la Foodie - Street Food Cuisine, ca să vă răsfățați cu adevărat papilele gustative. De asemenea DJ de top vor întreține atmosfera la evenimentul ce are loc în Parcul Tineretului din Sibiu, până duminică, 13 septembrie.

Răsfățul culinar aduce laolaltă, în acest an, 12 de food truck-uri cu zeci de specialiști în arta gastronomică stradală, gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. Bătrânu Sas, Wing Eat, Mexican Bizness, Pasta Truck, Schnitzel on wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, Thaice Cream, Chimney Cake Bros, Mr. Cannoli, Sucre și Olha Coffee - sunt maeștrii culinari care au poposit deja la Sibiu.

Pentru o desfășurare în condiții cât mai bune, ediția 2020 are loc în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu, până în 13 septembrie.

Mânăcăruri condimentate cu muzică bună

Și pentru că mâncarea și muzica fac casă bună împreună, DJ FunkyDrop, Alex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, DJ Optick, Adrian Eftimie, Moonsound și Afgo promit să întrețină atmosfera, cu sunete vibrante și voie bună, în fiecare zi, de la ora 16.00 până la închiderea programului.

”Pentru că feedback-ul din anii trecuți a fost unul incredibil de bun, iar apetitul sibienilor față de un eveniment de street-food este clar, în creștere, venim cu câteva noutăți în această ediție. În primul rând aducem food - truck-uri noi cu preparate delicioase, iar programul muzical este și el o premieră. Avem la pupitru cei mai buni DJ din Sibiu și desigur și din țară. Așteptăm toți gurmanzii să ne treacă pragul acestei cea de a patra ediții, care se desfășoară în acest an în Parcul Tineretului”, au povestit organizatorii festivalului.

Acces liber în limita locurilor disponibile

Dată fiind actuala situație sanitară din România, accesul persoanelor în spațiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 500 de persoane în același timp în locație. Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic (temperatură + mască de protecție).

Aflată la a patra ediție, „Foodie - Street Food Cuisine” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară.

Partener de eveniment: AEA Medical

Cu sprijinul: Backyard, Serious Fun

Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu.

 

 

 

 

Vizualizari: 787

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus