Marţi,
13.04.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Parteneriat între Turnul Sfatului și Digi FM. „România se întâmplă în fiecare comunitate din țară”

Parteneriat între Turnul Sfatului și Digi FM. „România se întâmplă în fiecare comunitate din țară”

Turnul Sfatului, printr-un parteneriat cu postul de radio Digi FM, va contribui la promovarea comunității locale, dar și a presei locale. Cele mai importante știri ale publicației sibiene se vor auzi în fiecare zi la nivel național, în cadrul rubricii Știrile Digi FM.

Vocea presei locale din Sibiu va expune cele mai importante evenimente, provocări, reușite și probleme ale comunității noastre pe rețeaua națională de radio a unuia dintre cele mai apreciate posturi din România. Astfel, jurnaliștii care ne reprezintă vor putea oferi știri de calitate unui număr cât mai mare de români, iar publicația Turnul Sfatului cât și județul nostru vor beneficia de o platformă media recunoscută pentru a-și face cunoscute subiectele zilei.

Lucian Cambeșteanu, coordonatorul Știrilor Digi FM a precizat: ,,România se întâmplă. Și se întâmplă în fiecare comunitate din țară, în fiecare zi. Iar vocea comunităților trebuie auzită de întreaga țară, pentru că problemele si provocările oamenilor care trăiesc într-un județ se regăsesc și în alte județe. Realizările unei comunități pot inspira alte comunități să găsească soluții pentru o viață mai bună. [...] Și cine cunoaște mai bine o comunitate, dacă nu presa locală relevantă pentru populația din acea zonă?! Scopul proiectului nostru de parteneriate între Digi FM și mass-media locală este tocmai acesta: să conectăm comunități.”

Corespondențele jurnaliștilor turnulsfatului.ro pot fi ascultate la Știrile Digi FM, care vin din jumătate în jumătate de oră în timpul săptămânii și la fiecare fix în weekend sau pot fi, de asemenea, citite pe www.digifm.ro și pe pagina de Facebook Digi FM Radio.

 

Lucian Cambeșteanu, Digi FM

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus