Marţi,
22.09.2020
Cer Senin
Acum
20°C

Crește numărul infectaților în unitățile de învățământ din Sibiu

16 Septembrie 2020 12:56

Crește numărul infectaților în unitățile de învățământ din Sibiu

Opt persoane din sistemul de învățământ sibian au fost confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Este vorba despre cinci cadre didactice, doi angajați care fac parte din personalul auxiliar și un elev. De asemenea, 129 de persoane din unitățile de învățământ din județul Sibiu lipsesc de la activitățile didactice din cauza SARS-CoV-2.

În cea de-a treia zi de școală numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus crește. Reprezentanții IȘJ Sibiu anunță că opt persoane din învățământul sibian au fost confirmate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2, față de cinci câte erau cu o zi înainte. Sunt cinci cadre didactice, doi angajați și un elev.

„Cadrele didactice spitalizate, confirmate cu COVID sunt de la Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Tehnic Cibinium Sibiu, Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth Mediaș, Colegiul Tehnic Mediensis Mediaș și Școala Gimnazială Ațel, iar elevul internat cu COVID este de la Colegiul Național Octavian Goga Sibiu”, transmit reprezentanții IȘJ.

Totodată, 27 cadre didactice, 96 elevi, 3 persoane din cadrul personalului didactic auxiliar și 3 persoane din cadrul personalului nedidactic din unitățile de învățământ din județul Sibiu lipsesc de la activitățile didactice din cauza SARS-CoV-2.

Centralizarea datelor pentru astăzi, 16 septembrie, la nivelul județului Sibiu arată că 113 de persoane, din care 14 cadre didactice, 3 personal didactic auxiliar, un personal nedidactic și 95 elevi, se află în izolare. De asemenea, număr total de cadre didactice care au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online este de opt. La acesată secțiune se încadrează dascălii care se află în zona de risc.

 

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus