Joi,
29.10.2020
Ceata
Acum
8°C

Biroul de Cadastru Avrig, închis pe bază de Covid. Un angajat este infectat

17 Septembrie 2020 14:36

Biroul de Cadastru Avrig, închis pe bază de Covid. Un angajat este infectat

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a anunțat astăzi că a sistat activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Avrig, până 27 septembrie. ”Măsura a fost luată ca urmare a faptului că un angajat al BCPI Avrig este infectat cu noul coronavirus COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară”, anunță conducerea Oficiului de Cadastru.

DSP a dispus dezinfectarea sediului, iar pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI care au intrat în contact cu persoana infectată vor lucra de acasă în perioada următoare.

Până în 27 septembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale, anunță instituția.

Și sediul central al Oficiului, de pe Calea Dumbrăvii a fost închis o perioadă din același motiv.

Vizualizari: 838

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus