Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
9°C

Rectificare bugetară: 800.000 de lei pentru studii în dealul Gușteriței și pădurea Dumbrava

22 Septembrie 2020 18:20

Rectificare bugetară: 800.000 de lei pentru studii în dealul Gușteriței și pădurea Dumbrava

În proiectul de rectificare a bugetului municipiului Sibiu, consilierii locali sunt chemați să dezbată alocarea a 800.000 de lei pentru proiectele propuse în dealul Gușteriței și pădurea Dumbrava.

Direcția Investiții din cadrul Primăriei Sibiu propune ca pentru proiectul din dealul Gușteriței să fie alocați 500.000 de lei. Acești bani vor fi alocați pentru contractarea serviciilor de realizare a studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție. Proiectul anunțat de administrația locală pentru această zonă ar trebui să includă atât amenajarea unor trasee de drumeție, dar și pentru cicliști, cât și locuri de joacă ”non-formală” pentru copii, tiroliene și un traseu amenajat pentru ”mountain coaster”.

Restul de 300.000 de lei sunt alocați pentru același tip de documentații (SF, proiect tehnic, detalii de execuție, avize etc), de realizat în pădurea Dumbrava. Pe locul fostului depozit de muniție, unde în 2008 era propus un aqua-park, administrația intenționează acum să amenajeze atât un parc tematic pentru copii (inclusiv cu trasee de cățărare prin copaci), cât și un spațiu destinat organizării de evenimente mari, de genul concertelor. Scena ar urma amplasată în zona liberă de copaci a spațiului disponibil.

Ședința în care este propusă alocarea celor 800.000 de lei este programată pentru după-amiaza zilei de joi. 

Vizualizari: 1160

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cezar Cezar

Acum 4 săptămâni

Vise, tată, vise... Până una alta joi este ultima ședință a actualului consiliu cu actuala primăriță la cârmă.
Raspunde

Ilie Pintilie

Acum 4 săptămâni

Primarita Fodor are apucaturi sudiste gen Firea. Inainte cu cateva zile de vot se lauda cu ce vrea sa faca intr-un viitor... doamne fereste
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus