Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Doi sibieni, reținuți de polițiștii din Sebeș, după ce au înjunghiat un tânăr din Alba

Doi sibieni, reținuți de polițiștii din Sebeș, după ce au înjunghiat un tânăr din Alba

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sebeș au reținut ieri doi sibieni din Apoldul de Jos și Cristian, bănuiți că în seara zilei de 21 septembrie 20 au înjunghiat un tânăr din Doștat, județul Alba. La agresiune ar fi contribuit și un alt tânăr din Doștat, iar victima a fost tăiată în zona axilei. Totul s-ar fi petrecut în urma unui conflict spontan, care ar fi avut loc pe o stradă din comuna Doștat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

”Se pare că, între victimă și un grup de 3 tineri, aflați sub influența băuturilor alcoolice, între care și cel reținut, ar fi avut loc un conflict spontan, în timpul căruia unul ar fi folosit un cuțit cu ajutorul căruia i-a provocat o plagă înjunghiată în zona axilei. După incident, cei 3 agresori au părăsit locul producerii acestuia, în încercarea de a scăpa de răspundere. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. La scurt timp, polițiștii l-au identificat și reținut pe unul dintre agresori. Se pare că ceilalți doi ar fi din județul Sibiu, iar polițiștii fac cercetări pentru identificarea și tragerea lor la răspundere penală. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală, iar investigațiile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, anunță IPJ Alba.

Foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: alba , agresiune

Vizualizari: 2010

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus