Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Iohannis: soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala

Iohannis: soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala

Președintele Klaus Iohannis spune că soția lui s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala, unde merge cu mult entuziasm. 

Președintele a fost întrebat, în conferința de presă de miercuri, despre problemele pe care Carmen Iohannis le reclamă după prima săptămână de școală.

"În primul rând, soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala. Merge la școală, acum de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroși că școala a reînceput. Se respectă toate condițiile și lucrurile merg bine, spre foarte bine," a răspuns președintele.

Carmen Iohannis predă engleza la Colegiul Gheorghe Lazăr și este dirigintă la clasa a XI-a E.

"Pentru un an școlar inedit: credință, încredere, protecție, dorința de a învăța! Suntem o echipă, să fie de bun augur!", transmitea prima doamnă în prima zi de școală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

2 Cents

Acum 3 ani

Yeah, right ...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus