Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primăria Sadu oferă o casă unui localnic. „Oricine merită o a doua șansă”

Primăria Sadu oferă o casă unui localnic. „Oricine merită o a doua șansă”

Dumitru Barb locuiește în comuna Sadu din Sibiu și are o poveste de viață care l-a impresionat pe primarul din localitate. În urmă cu 25 de ani, a fost acuzat de crimă, iar în perioada în care a fost închis și-a pierdut toate proprietățile pe care le avea. Cunoscându-i povestea, primarul comunei Sadu a decis să îi ofere acestuia o casă modulară.

„Dumitru Barb a avut o situație destul de delicată din punct de vedere judiciar. În urmă cu aproximativ 25 de ani a fost acuzat că și-ar fi ucis tatăl. A fost închis, iar în perioada în care a fost în pușcărie și-a pierdut drepturile de moștenire și, implicit și-a pierdut și casa”, spune primarul comunei Sadu, Valentin Ivan.

După ce a reușit să-și recapete drepturile, a încercat de mai multe ori să-și recupereze casa, dar nu a reușit. A locuit pe unde a găsit, iar după aceea s-a adăpostit într-o rulotă. „Am considerat că nu este corect ceea ce se întâmplă. El este un om harnic, care nu deranjează pe nimeni”, mai explică acesta.

Costurile pentru această casă s-au ridicat la aproximativ 30.000 de lei, iar cheltuielile au fost acoperite de primărie din fondul de rezervă destinat situațiilor de urgență.

„Am făcut demersurile necesare pentru a-i asigura această casă modulară. Am amplasat casa, am racordat-o la utilități, iar începând de sâmbătă va avea toate condițiile necesare de trai. Oricine merită o a doua șansă”, concluzionează primarul comunei Sadu.

Sursă foto: Facebook/Comuna Sadu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2532

Comentarii

3 comentarii

Mc D

Acum 3 ani

Poftim? Voi sunteti nebuni? 60000 EUR pentru un container mobilat? Le gasesti de noi la 10-12000 EUR!
Raspunde

Tex Tex

Acum 3 ani

Cat? 300000 lei, adica 65000 euro pentru un container?
Raspunde

Ca sa Vezi

Acum 3 ani

Om harnic care nu dernjează pe nimeni, doar isi omoara tatal. Bine că nu-l faci si cetățean de onoare...sau asta urmează???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus