Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

22 de cazuri de cazuri noi de coronavirus în Sibiu

22 de cazuri de cazuri noi de coronavirus în Sibiu

În ultimele 24 de ore 22 de sibieni au contactat virusul SARS CoV-2, în total numărul ajungând la 1950 de persoane, dintre care 126 de copii. Din ultimii 22 de sibieni infectați, șase persoane fac parte din categoria de vârstă 30 – 39 de ani, în timp ce câte patru persoane sunt din categoriile de vârstă 40 – 49, respectiv 60 – 69.  Câte două persoane sunt din categoriile de vârstă 19– 29 de ani, 70 – 79 ani și 80 – 89 ani.

678 persoane se află în carantină la domiciliu și un număr de 96 persoane sunt în izolare la domiciliu. ”Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.  Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus”, anunță Prefectura Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus