Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Samsung Galaxy Tab S7 Plus review: Tableta care a luat fața iPad cu 5G

Producătorii de tablete Android s-au luptat de ani de zile pentru a depăși gama de iPad-uri Apple. De la Huawei la Acer, multe alternative la Android au încercat și au eșuat să fie mai bune decât iPad. Cu toate acestea, lucrurile sunt pe drumul cel bun pentru Android odată cu lansarea Samsung Galaxy Tab S7+.

Lansată alături de Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live, cea mai recentă tabletă Android de ultimă generație a Samsung este destul de impresionantă și chiar reușește să învingă Apple, cel puțin când vine vorba de conectivitatea 5G.

Avantaje:

  • Mai ieftină decât iPad Pro (2020)
  • Stylus inclus
  • Performanță de tip laptop

Dezavantaje:

  • Husa de tastatură costă suplimentar
  • Durată de viață a bateriei este mai mică decât a Tab S6

Samsung Galaxy Tab S7+ este în mod clar concepută să fie un concurent direct pentru iPad Pro recent actualizat (2020). La fel ca iPad-ul, este disponibil în două dimensiuni diferite ale ecranului, în funcție de cât ești dispus să cheltui.

Samsung Galaxy Tab S7+ are un ecran de 12,4 inci, iar S7 obișnuit are un ecran de 11 inci. Există o diferență de preț de aproximativ 1.000 de lei între cele două, iar dacă vrei conectivitate 5G, atunci diferența de preț ajunge la circa 2.000 de lei.

Într-o premieră pentru Samsung, tableta utilizează un display „Dynamic AMOLED” de 120Hz, HDR10 +, cu un afișaj de 2.800 x 1.753, cu o densitate de pixeli de 274ppi.

Samsung Galaxy Tab S7+ este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus, o mișcare binevenită, deoarece acesta este mai puternic decât procesorul propriu al Samsung.

În plus, Samsung Galaxy Tab S7+ poate fi gasit pe eMAG si vine cu 8 GB RAM și o baterie puternică de 10.090 mAh, care durează doar 11 ore și 5 minute în testele de redare a videoclipurilor, dar bateria ar trebui să țină o zi de lucru întreagă fără a fi necesară încărcarea.

Designul Samsung Galaxy Tab S7+ nu s-a schimbat prea mult comparativ cu cel al Tab S6. Există un ecran mare, margini subțiri și tableta se simte surprinzător de ușoară, în ciuda dimensiunilor sale fizice destul de monstruoase (285 x 185 x 5,7 mm). Tab S7+ vine în trei culori: „Mystic Bronze”, „Mystic Black” și „Mystic Silver”.

Există totuși o diferență destul de vizibilă între acest model și Tab S6. Camera selfie, care poate fi folosită și pentru deblocarea facială, este acum situată pe una dintre marginile lungi ale tabletei.

De asemenea, dacă vrei să utilizezi Samsung Galaxy Tab S7+ ca pe un laptop convențional, este disponibilă și o husă opțională pentru tastatură.

Ce mai primești este modul DeX, o interfață în stil desktop concepută pentru a funcționa cu tastatură și mouse și poate fi afișată chiar și pe un monitor extern. În modul DeX, poți utiliza tableta (aproape) ca pe un laptop, și îți va permite să deschizi ferestre simultan și să faci drag and drop.

Modul DeX se activează automat atunci când conectezi husa tastaturii sau poate fi activat manual atingând pictograma DeX.

În ceea ce privește stylusul S Pen care vine la pachet cu Samsung Galaxy Tab S7+, nu s-au schimbat multe lucruri în ceea ce privește designul, dar latența de scriere a fost îmbunătățită datorită noului ecran cu reîmprospătare ridicată. Sensibilitatea la presiune și înclinare funcționează bine. De asemenea, el este încă inclus la pachet, fără costuri suplimentare, ținând cont că Apple Pencil de a doua generație costă în plus ca să fie adăugat la deja costisitorul iPad Pro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus