Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Scade numărul cazurilor active de Covid în județ. Sub 300

Scade numărul cazurilor active de Covid în județ. Sub 300

Prefectura Sibiu a informat astăzi că sunt în județ 280 de cazuri active de infecții cu SARS CoV-2, în scădere față de ziua precedentă. Ieri erau înregistrate 309 cazuri active. ”Precizăm faptul că în județul Sibiu pe lângă cele 280 cazuri active, avem un număr de 10 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care deși nu au domiciliu pe raza județului Sibiu, s-au infectat și sunt internate în județul nostru”, anunță prefectura Sibiu.

Față de ieri a scăzut, cu mai mult de un caz, numărul de cazuri active în Șelimbăr și Cisnădie. La Cisnădie, ieri se înregistrau 12 cazuri active, astăzi mai sunt doar 8, în timp ce la Șelimbăr, ieri erau consemnate 24 de cazuri active, în timp ce astăzi mai sunt 21. Pe de altă parte, la Racovița s-au semnalat trei cazuri noi, după ce zilele precedente nu exista niciun caz de infecție cu noul coronavirus. Au crescut cu câte un caz infecțiile la Gura Râului, Cârțișoara, și Vurpăr. În Sibiu sunt 24 de cazuri active mai puține decât ieri, aici fiind astăzi 160 de cazuri active, după ce ieri erau înregistrate 184.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus