Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Fraudă la vot, în Agnita. Patru alegători au introdus câte patru buletine în urna pentru primar

Fraudă la vot, în Agnita. Patru alegători au introdus câte patru buletine în urna pentru primar

Autoritățile fac cercetări la Agnita după ce, la secția de votare nr. 150, patru persoane au introdus câte patru buletine de vot în urna pentru alegerea primarului.

Informația a ajuns la poliție după o sesizare telefonică primită în jurul orei 12:50. Apelantul reclama faptul că la Secția de votare nr.150 din Agnita, patru persoane au introdus câte patru buletine de vot în urna pentru alegerea primarului. 

În urma sesizării au fost dispuse verificări, fiind stabilit faptul că celor patru persoane le-ar fi fost înmânate de către membrii comisiei, din eroare, patru buletine de vot, pe care le-au introdus în urnă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă la vot (art. 387 cod penal).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus