Sâmbătă,
17.04.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Poliția Sibiu: au fost deschise două dosare penale și acordate amenzi de 4.400 de lei

Poliția Sibiu: au fost deschise două dosare penale și acordate amenzi de 4.400 de lei

Procesul electoral se desfășoară în condiții normale și nu au fost semnalate probleme deosebite până la această oră, potrivit informațiilor transmise de Poliția Sibiu.

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne asigură ordinea publică în întreg judeţul, mai ales în zona celor 376 de secţii de votare, precum şi securitatea dosarelor întocmite de birourile electorale ale secțiilor de votare. Repartizarea buletinelor de vot de la circumscripțiile electorale către secțiile de votare s-a desfășurat ieri seara, fără incindente.

„Precizăm faptul că, până la această oră procesul electoral s-a desfășurat fără producerea unor incidente deosebite de ordine publică. Au fost înregistrate 12 sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. Trei sesizări sunt în curs de cercetare, însă toate sesizările sunt verificate cu promptitudine”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Până acum, un sfert dintre semnalări nu s-au confirmat. Totodată, au fost constatate două fapte contravenționale pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 4.400 de lei și au fost deschise 2 dosare penale. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus