Sâmbătă,
31.10.2020
Innorat
Acum
6°C

Adrian Bibu despre Fodor, după pierderea alegerilor: îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din CL, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun

28 Septembrie 2020 09:34

Adrian Bibu despre Fodor, după pierderea alegerilor: îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din CL, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun

După numărarea a 98,72% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate de liberali, Astrid Fodor obține 43,09% din voturile exprimate, iar Adrian Bibu a primit votul a 31,19% dintre sibieni. 

"Sibiul are începând de astăzi un nou primar! Unul care, chiar dacă poartă același nume, îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din Consiliul Local, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun.

Aceasta este, prieteni, contribuția noastră la următorii patru ani: un primar mai bun decât până acum!
Votul pentru Consiliul Local ne dă forța de a veghea ca toate cele de mai sus să se întâmple", a scris Adrian Bibu pe pagina sa de Facebook

În Consiliul Local, liberalii au însă mai multe voturi decât reprezentanții Forumului German 35,15%, față de 28,50.

"Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut, pentru încrederea în mine și în PNL, pentru susținerea pe care ați arătat-o platformei liberale și pentru atașamentul față de echipa noastră.

Am transmis felicitări doamnei Astrid Fodor și o asigur de hotărârea noastră sinceră de a susține proiectele care aduc dezvoltare Sibiului.

O felicit pe Daniela Cîmpean pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean Sibiu și îi mulțumesc pentru felul în care, alături de vicepremierul Raluca Turcan și de colegii liberali, m-a susținut în această campanie. Vă mulțumesc tuturor!", a transmis Adrian Bibu.

Citește și Rezultatele din Municipiul Sibiu (98% din voturi numărate)

Comentarii

5 comentarii

Popa George

Acum 1 lună

Cine ti-a dat ma voie sa apelezi lumea telefonic cu robotul pentru alegeri? De unde ai numărul meu de telefon. Nu mai știți ce sa faceți pentru voturi.
Raspunde

Dan2 Cp

Acum 1 lună

nu esti singurul o primit si matusa mea numa ca la 69 de ani nu o crezut(pe Vodafone)
Raspunde

Teo Lin

Acum 1 lună

Da... PNL suna oamenii prin Sibiu la telefon sa-i convinga sa discute cu acest Bibu. Pai ce sa discuti cu el sau cu PNL, al doilea PSD ? Si de unde au si cum isi permit sa sune oamenii la telefoane...de unde au numerele ? Chestia asta e ILEGALA...si sper sa se autosesizeze cineva cu privire la lucrul asta. GDPR si alte legi nu sunt importante pentru PNL ?
Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 1 lună

Stiti ce e dezamagitor ?.... ca peste 30% au putut pune stampilele pe PNL sau Bibu.
Raspunde

Rosu Detot

Acum 1 lună

D-le Bibu, daca stam sa analizam di ce o ramas d-na Fodor in functie: candidatul PNL-ului n-o avut valoare. Ca de era bun, acum era ocazia s-o dati jos. Asa ca, mai incet cu laudele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus