Luni,
26.09.2022
Parțial Noros
Acum
22°C

Adrian Bibu despre Fodor, după pierderea alegerilor: îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din CL, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun

Adrian Bibu despre Fodor, după pierderea alegerilor: îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din CL, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun

După numărarea a 98,72% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate de liberali, Astrid Fodor obține 43,09% din voturile exprimate, iar Adrian Bibu a primit votul a 31,19% dintre sibieni. 

"Sibiul are începând de astăzi un nou primar! Unul care, chiar dacă poartă același nume, îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din Consiliul Local, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun.

Aceasta este, prieteni, contribuția noastră la următorii patru ani: un primar mai bun decât până acum!
Votul pentru Consiliul Local ne dă forța de a veghea ca toate cele de mai sus să se întâmple", a scris Adrian Bibu pe pagina sa de Facebook

În Consiliul Local, liberalii au însă mai multe voturi decât reprezentanții Forumului German 35,15%, față de 28,50.

"Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut, pentru încrederea în mine și în PNL, pentru susținerea pe care ați arătat-o platformei liberale și pentru atașamentul față de echipa noastră.

Am transmis felicitări doamnei Astrid Fodor și o asigur de hotărârea noastră sinceră de a susține proiectele care aduc dezvoltare Sibiului.

O felicit pe Daniela Cîmpean pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean Sibiu și îi mulțumesc pentru felul în care, alături de vicepremierul Raluca Turcan și de colegii liberali, m-a susținut în această campanie. Vă mulțumesc tuturor!", a transmis Adrian Bibu.

Citește și Rezultatele din Municipiul Sibiu (98% din voturi numărate)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Popa George

Acum 1 an

Cine ti-a dat ma voie sa apelezi lumea telefonic cu robotul pentru alegeri? De unde ai numărul meu de telefon. Nu mai știți ce sa faceți pentru voturi.
Raspunde

Dan2 Cp

Acum 1 an

nu esti singurul o primit si matusa mea numa ca la 69 de ani nu o crezut(pe Vodafone)
Raspunde

Teo Lin

Acum 1 an

Da... PNL suna oamenii prin Sibiu la telefon sa-i convinga sa discute cu acest Bibu. Pai ce sa discuti cu el sau cu PNL, al doilea PSD ? Si de unde au si cum isi permit sa sune oamenii la telefoane...de unde au numerele ? Chestia asta e ILEGALA...si sper sa se autosesizeze cineva cu privire la lucrul asta. GDPR si alte legi nu sunt importante pentru PNL ?
Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 1 an

Stiti ce e dezamagitor ?.... ca peste 30% au putut pune stampilele pe PNL sau Bibu.
Raspunde

Rosu Detot

Acum 1 an

D-le Bibu, daca stam sa analizam di ce o ramas d-na Fodor in functie: candidatul PNL-ului n-o avut valoare. Ca de era bun, acum era ocazia s-o dati jos. Asa ca, mai incet cu laudele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus