Luni,
26.09.2022
Partial Noros
Acum
21°C

Apostoiu: poziția de consilier mă onorează. De mâine începem o etapă nouă, a dezvoltării durabile

Apostoiu: poziția de consilier mă onorează. De mâine începem o etapă nouă, a dezvoltării durabile

După numărarea a 98,72% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate de liberali, Raul Apostoiu, candidatul USR PLUS la Primăria Sibiu, a obținut 10,21%, pe locul trei în opțiunile sibienilor. Pe primul loc, Astrid Fodor obține 43,09% din voturile exprimate, iar Adrian Bibu a primit votul a 31,19% dintre sibieni.

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, Raul Apostoiu se arată onorat de poziția de consilier local pe care o va îndeplini și mulțumește pentru încrederea acordată. 

"Poziția de consilier mă onorează, iar alături de colegii mei consilieri vom fi ceea ce am promis, vom fi portavocea cetățenilor și inițiatorii proiectelor propuse de noi în această campanie. De maine începem o etapă nouă, o etapă a dezvoltării durabile," transmite Raul Apostoiu.

La Consiliul Local, USR a strâns 14,71% (după numărarea a 98,72% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate de PNL). PNL a obținut 34,22%, iar FDGR - 29,26%, potrivit aceleiași surse.

"Am candidat pentru prima oară, având susținerea unei alianțe tinere, cu o campanie mai mult “on-line”, care a durat aproximativ 3 luni de zile în condiții de pandemie. Să fii votat de aproape 5000 de sibieni, pentru mine este lucru mare, motiv pentru care vă mulțumesc tuturor.

Mulțumesc colegilor din USR PLUS Sibiu, sunteți oameni faini, care m-ați motivat prin energia tinereții voastre, iar fără ajutorul vostru n-aș fi obținut acest rezultat", a scris Apostoiu.

Acesta o felicită pe Astrid Fodor pentru victoria obținută și o asigură de sprijinul USR PLUS în susținerea celor mai bune proiecte pentru sibieni.

"Vreau să-l felicit cu această ocazie pe candidatul câștigător, doamna Astrid Fodor, pentru reconfirmarea sa în poziția de primar al Sibiului. Îi doresc multă putere de muncă și o asigur de sprijinul nostru în susținerea celor mai bune proiecte pentru Sibiu și pentru sibieni. De asemenea, doresc să felicit toți candidații din cursa pentru Primăria Sibiu pentru determinare și eforturilor lor", mai spune el.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Iulia Neumann

Acum 1 an

Nici nu merită mai mult. A făcut o campanie de toată jena, campanie doar cu numele. Alții, Coliban și Fritz, au fost prezenți peste tot: în stradă, pe biciclete în trafic, au avut mesaje peste tot, Coliban a avut mesaje pe Tâmpa chiar, a ținut discursuri în Piața Sfatului. Într-un cuvânt: vizibilitate. Au stat, au vorbit cu oamenii, au arătat că există. Marele antreprenor cu experiență în business nu a stat să se pogoare la sibienii de rând, a crezut că lumea îl votează așa, by default. Slab candidat, sper să nu mai candideze niciodată pe nicăieri.
Raspunde

Oigo Kukuruku

Acum 1 an

Succes! Sper sa aiba 4 consilieri locali Usr-Plus la Sibiu. E doar inceputul, faceti cat mai mult bine si fiti cat mai vizibili si peste 4 ani o sa aveti mai multe locuri in consiliu. Poate multi din cei care au votat cu alte partide nici nu stiu cum ii cheama pe candidatii de pe listele respective si poate au fost propulsati de ceea ce au facut la guvernare pnl si Johannis. Dar voi ati castigat voturile pe ceea ce ati spus si facut si ne-ati convins sa va vedem si ca si consilieri. Daca pe lista erau oameni care nu ma convingeau, nu v-as fi votat, indiferent ca am votat cu usr si la alte tipuri de alegeri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus