Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Independenții care au candidat pentru Educație: vom continua să muncim pentru viziunea noastră

Independenții care au candidat pentru Educație: vom continua să muncim pentru viziunea noastră

Cei doi independenți, Elena Lotrean și Radu Szekely, care au candidat pentru un loc în Consiliul Județean, respectiv Consiliul Local, nu au obținut numărul necesar de voturi pentru funcțiile de consilieri. Aceștia le mulțumesc sibienilor pentru implicare și anunță că vor continua să muncească pentru ca școlile din Sibiu să devină performante, primitoare și sigure.

"Vă mulțumim pentru toată implicarea pe care ați demonstrat-o în aceste săptămâni! Fie că sunteți părinți, profesori sau elevi, ne-ați transmis ideile voastre pentru o școală mai bună, mai din drag. Am înțeles, din mesajele voastre, că este nevoie să muncim în continuare împreună, ca să punem educația cu adevărat #peprimulloc," trasnmit aceștia  pe pagina de facebook Dialog pentru Educație.

"Radu și Elena nu au obținut numărul necesar de voturi pentru funcțiile de consilieri, însă vor continua să muncească pentru viziunea lor. Pentru ca toate școlile din Sibiu să devină performante, primitoare și sigure. Pentru ca Sibiul să devină cu adevărat cel mai bun loc din țară în care să-ți crești copiii.

Misiunea noastră pentru reformarea educației a început în urmă cu mult timp. Îi vom rămâne fideli. Vă invităm să ne susțineți în continuare eforturile. Noi ne angajăm să fim mereu în sprijinul celor care își doresc, ca și noi, o #scoalacudrag," se arată în continuarea mesajului amintit.

foto Dialog pentru Educație/facebook 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus