Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Turcan: Adrian Bibu a obținut un rezultat care, chiar dacă nu îl instalează în funcția de primar, îl califică drept câștigător

Turcan: Adrian Bibu a obținut un rezultat care, chiar dacă nu îl instalează în funcția de primar, îl califică drept câștigător

Raluca Turcan, vicepremier al României, îl felicită pe Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu, pentru campania sa electorala, și spune că acesta este cel mai bun scor electoral al PNL Sibiu la alegerile locale din ultimii 20 de ani.  

"Adrian Bibu a obținut un rezultat care chiar dacă nu îl instalează în funcția de primar, îl califică drept câștigător. Este cel mai bun scor electoral al PNL Sibiu la alegerile locale din ultimii 20 de ani, iar pentru asta îl felicit pe el, întreaga echipă a organizației municipale, pe toți cei care au muncit în aceste luni pentru a prezenta sibienilor un program electoral profesionist și le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat. Adrian a avut o campanie dusă cu determinare și bazată pe soluții. Îi mulțumesc pentru asta în numele sibienilor și al PNL Sibiu!" a scris Raluca Turcan pe facebook

"Locuitorii municipiului Sibiu au cea mai mare încredere în echipa noastră, a liberalilor !

Votul a confirmat că PNL are cel mai mare număr de consilieri locali în Sibiu. Este o victorie bazată pe proiecte bine scrise, pe comunicarea reală cu oamenii din fiecare cartier al orașului, o victorie care ne obligă la acțiune.

Vom reprezenta în Consiliul Local Sibiu, așa cum am făcut în toate situațiile, interesul public.
Am primit misiunea de a veghea de mai îndeaproape ca oricând la bunul mers al administrației sibiene", mai spune Raluca Turcan.

foto PNL Sibiu/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Daniela Rena

Acum 1 an

Pai la PNL, toti ratatii sunt castigatori. Atatea pnaluri si palavre o facut doamna Campean, incat n-a mai facut nimic....povesti cu infrastructura, cu centura de sud, dar NIMIC. Daca vreti sa aveti o idee despre ce inseamna PNL, vizitati Aradul....apoi veti vedea dezvoltare a la PNL.... epoca de piatra, la fel ca PSD in sud.
Raspunde

Ilie Pintilie

Acum 1 an

Pai Aradul are stadion nou, canalizare inlocuita in totalitate, strazi mult mai largi si asfaltate 100%; grad de indatorare 7% comparativ cu 30% al Sibiului...
Raspunde

Mc D

Acum 1 an

Da normal. Toti au castigat alegerile locale anul acesta...si PNL si PSD si USR, chiar si Basescu a castigat la Bucuresti...acum, ce a castigat fiecare in parte, nu vom afla decat dupa ce-si vor incepe mandatele si vom afla dupa inca 3-4 ani cat a furat fiecare din zona lui...e o continuare a serialului de pana acum, dar cu o mica rotire a actorilor din rolurile principale!!!
Raspunde

Jonyjon .

Acum 1 an

Bibu a luat sub scorul partidului. Asta spune multe despre el.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus