Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Primăria Sibiu: De marți, 6 octombrie, se reia circulația în sens unic pe Calea Dumbrăvii

Primăria Sibiu: De marți, 6 octombrie, se reia circulația în sens unic pe Calea Dumbrăvii

Primăria Sibiu va finaliza în acest weekend lucrările de lărgire a Căii Cisnădiei, pe tronsonul dintre str. Gh. Dima și ieșirea din municipiu. Vineri, 2 octombrie, s-a așternut și ultimul strat asfaltic și se lucrează la realizarea marcajelor rutiere care se vor finaliza luni, 5 octombrie.

Având în vedere încheierea lucrărilor și redeschiderea traficului pe Calea Cisnădiei, de marți, 6 octombrie circulația pe Calea Dumbrăvii va reveni la regimul de sens unic și pe tronsonul dintre str. Gh. Dima și Siretului, care a funcționat provizoriu cu circulație în dublu sens în perioada lucrărilor. Rugăm șoferii să circule cu atenție sporită în această zonă, respectând semnele de circulație.

Autobuzele societății de transport public care tranzitează zona vor reveni pe traseele obișnuite de la aceeași dată.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Vizualizari: 2399

Comentarii

5 comentarii

Republica Procurorilor

Acum 4 luni

Circulatia pe un singur sens se datoreaza parcarii din fata Facultatii de Drept, unde predau multi procurori si magistrati. Este un frumos cadou din partea Primariei! Prietenii stiu de ce!
Raspunde

Teodorabenchea Benchea

Acum 4 luni

DE CE NU EXISTA STATIE DE AUTIBUZ SI IN GIRATORIU DEDEMAN ???PT LOCUITORII DIN AVANGARDEN FOOARTE GREU VARA,IARNA MERG PANA IN STATIA ULTIMA DE M VITEAZU PT AUT 12PT A AJUNGE LA GARA CAND VA FII STATIE DE AUT SI IN GIRATORIU DEDEMAN??.
Raspunde

Decebal Traian

Acum 4 luni

Foarte bine. Ca deja s-a sufocat zona cu Cisnadieni.
Raspunde

Toma Toma

Acum 4 luni

Da,s-a finalizat o lucrare scumpa si inutila!Sunt curios cum vor iesi de pa Siretului pe Cisnadiei masinile si mai ales autobuzele!Coada spre Sibiu este la fel sau mai mare decat inainte dar se sta pe mai multe randuri.Oare cand va intelegePrimaria ca atata timp cat nu va mai face o iesire din Cisnadiei nu va rezolva nimic?Deocamdata lucrarea cea mai ampla este iesirea(intrarea) din Siretului inainte de valea Sapunului,o artera care duce spre nicaieri!
Raspunde

Costel Marcel

Acum 4 luni

Ce nu inteleg cei din Cisnadie (arhitectilor), e ca trebuie sa-si exprime doleantele la primaria Cisnadie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus