Marţi,
24.11.2020
Innorat
Acum
2°C

Încă două persoane infectate cu noul coronavirus au murit la Sibiu. 12 decese, în ultima săptămână

04 Octombrie 2020 13:38

Încă două persoane infectate cu noul coronavirus au murit la Sibiu. 12 decese, în ultima săptămână

Alte două decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus sunt anunțate duminică de reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani și o femeie de 83 de ani au murit la Sibiu, în ultimele 24 de ore, potrivit raportării transmise de autorități. Ambii aveau comorbidități.

12 decese au fost înregistrate în ultimele șapte zile la Sibiu. Miercuri, 30 septembrie, a fost ziua cu cele mai multe decese înregistrate în Sibiu, în doar 24 de ore. Este vorba despre cinci decese anunțate într-o singură zi.

Până la data curentă, la Sibiu au fost vindecate 1654 de persoane, iar 122 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

La nivelul județului Sibiu, duminică, au fost confirmate pozitiv un număr total de 42 persoane

În România, alte 56 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 5.003, informează, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit sursei citate, este vorba despre 35 bărbaţi şi 21 femei, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Vaslui şi Bucureşti.

Dintre acestea, trei decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, trei decese la categoria de vârstă 50-59 de ani,15 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 22 de decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 13 decese la categoria de peste 80 de ani.

Potrivit GCS, 55 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi. 

Vizualizari: 1240

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus