Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Alte două decese la căminul de bătrâni din Șelimbăr

Alte două decese la căminul de bătrâni din Șelimbăr

Patru persoane au decedat, până în acest moment, la Căminul de bătrâni Haus Bethel, din Șelimbăr, unde, săptămâna trecută, s-a declarat focar COVID-19. Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, ultimele două decese au fost duminică, 4 octombrie, o femeie de 83 de ani și astăzi, 5 octombrie, o femeie de 81 de ani. În ambele cazuri autoritățile anunță că existau comorbidități.

Maria Bârlea, directoarea căminului a declarat, inițial, că bătrânii de la cămin sunt asimptomatici. În urma informării făcute de autorități cu privire la decese reporterii Turnul Sfatului au încercat să ia legătura cu reprezentanții căminului, însă, nu au putut fi contactați.

Reamintim faptul că autoritățile au declarat că toate cele 40 de cazuri de COVID-19 depistate la cămin sunt izolate de comunitate și nu se impune măsura carantinării localității Șelimbăr.

Sursa Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus