Luni,
01.03.2021
Ploi Scurte
Acum
4°C

Masca devine obligatorie în jurul școlilor din Sibiu

Masca devine obligatorie în jurul școlilor din Sibiu

Masca de protecție devine obligatorie și în aer liber, pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor din întreg județul Sibiu. Hotărârea a fost luată astăzi, 6 octombrie, de către Comitetul Județean pentru Situații Speciale de Urgență Sibiu. 

Astfel, începând cu data de mâine, 07.10.2020, ora 00:00, până la data de 20.10.2020, ora 24:00, se va institui obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe o rază de 100 de metri în jurul tuturor unităților de învățământ din județul Sibiu, se arată în Hotărârea nr. 50/06.10.2020 a Comitetul Județean pentru Situații Speciale de Urgență Sibiu

Se vor excepta de la această măsură copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

15 persoane din unitățile de învățământ au fost depistate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, de când a început școala, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Dintre acestea, zece sunt elevi. (detalii aici)

Citește și Se reintroduc restricțiile în patru localități din județ

Vizualizari: 9253

Comentarii

2 comentarii

Se poate! !

Acum 4 luni

poate ia cineva in calcul si construirea unei parcari supraterane pe locatia celei actuale de pe str. O. Goga care sa deserveasca Stadionul Municipal, Sala Transilvania, Centrul de Afaceri si hotelurile din zona
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 4 luni

Ha ha ha! A ramas tot Fodor la primarie si pentru ei parcarile subterane sau supraterane sunt "avioane"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus