Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Intervenție la rezervorul de apă ce alimentează Șura Mare și Hamba, cu afectarea furnizării în cele două localități

Intervenție la rezervorul de apă ce alimentează Șura Mare și Hamba, cu afectarea furnizării în cele două localități

Apă Canal Sibiu SA anunță că astăzi, 7 octombrie ac, din cauza unei avarii apărute la rezervorul de înmagazinare apă potabilă 600 mc, ce alimentează localitățile Șura Mare și Hamba, se înregistrează importante scăderi de presiune în rețea, iar în zonele înalte este posibilă lipsa completă a apei.

În noaptea de 7/8 octombrie ac, în intervalul 22,00 – 06,00, pentru încărcarea rezervorului, vor fi executate manevre tehnologice ce presupun sistarea furnizării pentru toți consumatorii din cele două localități.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția abonaților apă de utilizare menajeră, prin intermediul a două autospeciale ce vor staționa în zona străzii Păltiniș din Șura Mare și a parcului din Hamba.

La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus