Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primăria Sibiu va efectua plata membrilor birourilor secțiilor de votare

Primăria Sibiu va efectua plata membrilor birourilor secțiilor de votare

Primăria Sibiu pregătește efectuarea plăților indemnizațiilor membrilor birourilor secțiilor de votare din municipiul Sibiu și a membrilor Biroului de circumscripție, după ce va primi statele de plată și sumele necesare de la Ministerul de Interne, prin Instituția Prefectului Județului Sibiu. Aproximativ 1.200 de persoane vor fi remunerate în cadrul acestei acțiuni.

Pentru a evita aglomerația și pentru a respecta distanțarea socială și normele de protecție sanitară în contextul pandemiei de coronavirus, Primăria Sibiu propune o variantă mai sigură pentru efectuarea plăților. Astfel, persoanele îndreptățite sunt rugate să transmită pe adresa [email protected] următoarele date, pentru ca plățile să se facă direct în contul beneficiarului, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul Primăriei:

  • Nume și prenume
  • CNP
  • Secția de votare la care și-au desfășurat activitatea
  • Codul IBAN al contului bancar personal în care doresc să se efectueze plata.

Aceste date se pot transmite pe adresa indicată până în data de 12 octombrie, inclusiv.

Persoanele care nu dețin un cont bancar vor fi invitate să ridice banii de la casieria instituției, la o dată pe care o vom face publică pe site-ul www.sibiu.ro și prin intermediul mass-media.

Precizare: Datele personale furnizate astfel de cetățeni vor fi gestionate în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal și nu vor fi utilizate în alt scop decât pentru efectuarea acestor plăți.

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus