Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Au început amenzile: peste 100 de sibieni sancționați pentru că nu au purtat mască

Au început amenzile: peste 100 de sibieni sancționați pentru că nu au purtat mască

Peste 100 de persoane au fost amendate, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, valoarea amenzilor aplicate fiind de peste 11.000 de lei.

Potrivit raportării zilnice transmise de reprezentanții Instituției Prefectului, în cursul zilei de  ieri, 7 octombrie, 260 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. 

"Au fost verificate 1.113 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 87 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 254 de mijloace de transport, din care 34 de mijloace de transport public în comun", se arată în raportul Prefecturii.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii sibieni au sancționat contravențional 106 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, valoarea amenzilor aplicate fiind de 11.750 de lei.

Polițiștii locali sibieni au verificat 253 de persoane și au sancționat contravențional șapte  persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, valoarea amenzilor aplicate fiind de 500 de lei.

14 jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă, în stațiunile montane Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, în zonele de îmbarcare / debarcare ale telecabinei, pe raza stațiunii Păltiniș, în stațiile mijlocului de transport în comun. 

De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare pe raza localității Cârțișoara și în piața Cibin din municipiul Sibiu. În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 29 de avertismente scrise și două amenzi în valoare de 1000 lei.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic. Au fost verificate 3 autovehicule, 7 persoane și două societăți comerciale, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de 10 controale la unități de alimentație publică și de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare din județul Sibiu. Au fost aplicate doua avertismente.

Autoritățile reamintesc că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Cititor Lector

Acum 3 ani

Veniți în civil și veți găsi mult mai multe nereguli.
Raspunde

Fane Fane

Acum 3 ani

daca ar vana asa si infractorii, si traficantii de orice, si criminalii si pedofilii, si coruptia, si politicienii corupti si clanurile interlope si cate si mai cate! Cu aceeasi hotarare si fermitate ca in poza!
Raspunde

Gica Breazu

Acum 3 ani

Nici securistii pe timpul lui Ceausescu nu faceau asa ceva,asta inseamna sa fi obedient si sa nu ti folosesti creierul , Nu executi ca fraierul toate sarcinile care ti le traseaza coasa politica condusa de toti analfabetii functionali.
Raspunde

Ema Ema

Acum 3 ani

Ar trebui sa treaca si pe la Supeco sa vada angajatii cum poartă masca sub nas sau barbie!
Raspunde

Osu Bob

Acum 3 ani

ai toti biscuitii in cutie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus