Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Prefectura a virat banii pentru plata indemnizațiilor pentru alegerile locale

Prefectura a virat banii pentru plata indemnizațiilor pentru alegerile locale

Instituția Prefectului județul Sibiu anunță că a virat ieri, 7 octombrie, către toate primăriile din județ, sumele aferente indemnizațiilor pentru activitatea desfășurată în cadrul organismelor electorale și pentru suportul tehnic al acestora, conform legislației în vigoare.

Plata indemnizațiilor se face de către primăria în a cărei circumscripție persoanele au desfășurat activități. În situația în care persoana nu se poate deplasa la sediul primăriei în vederea încasării indemnizației, aceasta trebuie să ia legătura cu primăria pentru a stabili modalitatea de plată a indemnizației, informează Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2957

Comentarii

1 comentarii

SCUTEA COSMIN

Acum 2 ani

Buna ziua As dori sa stiu cum se procedeaza daca doresc ca plata indemnizatiei pentru alegeri , se poate face direct in cont Multumesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus