Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sibianul Tudor Oprea, rezultat foarte bun la noua probă de E-MTB de la Campionatele Mondiale

Sibianul Tudor Oprea, rezultat foarte bun la noua probă de E-MTB de la Campionatele Mondiale

Sibianul Tudor Oprea, cunoscut ca organizator al Triadei MTB din județul Sibiu, a obținut miercuri un rezultat excelent la Campionatele Mondiale – locul 20, unde a concurat la noua probă de E-MTB.

Tudor Oprea se află în zona Salzburg din Austria în calitate de director sportiv al lotului național de Mountain Bike și a luat decizia de a concura mai mult de distracție.

”A fost ceva inedit pentru că am decis să particip văzând că se organizează această nouă probă și cum aveam bicicleta m-am gândit că ar putea fi distractiv. Eu sunt aici în calitate de director sportiv al echipei naționale, altul este scopul meu. Deci nu am avut așteptări prea mari. Însă când m-am pus la start am luat treaba în serios, ca întotdeauna, și pot să spun că am depus efort considerabil, datele mi-au arătat că am ajuns în zona roșie, cum mai spunem noi, sportivii”, a declarat pentru Turnul Sfatului Tudor Oprea.

Performanța a fost semnalată și de Federația Română de Ciclism, care a notat evenimentul pe pagina oficială de facebook.

Foto: Traian Olinici/Federația Română de Ciclism

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1812

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus