Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
6°C

O companie italiană care produce încălțăminte își extinde activitatea la Sibiu și se mută într-un sediu nou

O companie italiană care produce încălțăminte își extinde activitatea la Sibiu și se mută într-un sediu nou

Compania Asolo, producător italian de încălțăminte pentru exterior, se mută, la începutul anului viitor, într-un nou spațiu industrial Clasa A, de peste 3.600 mp, localizat în Network Industrial Park.

După 20 de ani, timp în care a funcționat în aceeași fabrică de la marginea Sibiului, Asolo își mută liniile de producție într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 3.600 mp, situat într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, Parcul Industrial Network.      

“Am ales această locație după o căutare de doi ani. Ceea ce ne-a convins, până la urmă, a fost layout-ul clădirii, calitatea foarte bună a sistemelor de siguranță, dar și infrastructura de transport din zonă, care reprezintă un beneficiu în plus pentru angajații noștri”, a explicat Marco Zanatta, președintele Asolo.

Localizat în zona industrială de Est a Sibiului, Network Industrial Park este foarte bine conectat la centrul orașului, la zona industrială de Vest și aeroport, având acces direct la autostrada A1. Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 mp de spații de birouri și o zonă de 3.300 mp dedicată producției și depozitării, care va fi personalizată după cerințele și nevoile clientului.

“Credem că orice companie are nevoie în primul rând de un spațiu potrivit pentru a putea derula afaceri de succes și credem că este de datoria noastră să oferim clienților noștri soluții pe măsura așteptărilor lor și să îi ghidăm în acest proces de luare a deciziilor. Referitor la colaborarea cu Asolo, suntem încântați mai ales datorită faptului că mulți din echipa noastră sunt fani ai produselor Asolo de ani buni, așadar este o onoare pentru noi să îi avem drept parteneri”, a explicat Marius Moga, Sales & Marketing Manager la Zacaria.

În această perioadă plină de provocări, prudența pare a fi cuvântul după care se ghidează investițiile pe termen lung, însă Asolo, ca multe alte companii, rămâne optimistă.

„Sunt foarte încrezător că vor veni și zile senine. Credem că este momentul potrivit pentru a acționa și investi pentru viitor. Suntem o companie globală, cu operațiuni în întreaga lume și funcționăm sub deviza: <nu te opri>. De aceea, eu și familia mea am decis să investim într-o fabrică modernă, care să ne ofere posibilitatea de a crește productivitatea, dar și calitatea produsului, mai ales fiindcă avem în studiu implementarea unei scheme de producție revoluționare. Mai mult decât atât, credem că această investiție va crește loialitatea angajaților noștri, ei fiind cel mai important activ al nostru”, a adăugat președintele Asolo.

Network Industrial Park, ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive, de transport și logistică.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 6005

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Cezar Cezar

Acum 2 ani

Se mută în locul Fan Courier?
Raspunde

Nicu Capota

Acum 2 ani

ma bucur ca produsele ASOLO se mai fac in Sibiu sant de calitate si pacat ca nu sant pe piata locala prin anii 2000 a venit in Sibiu din Treviso un Mario Pisan care a inceput o mica afacere de incaltaminte in comuna Cristian apoi in Sibiu la o fosta ferma de vaci 5 sau 6 grajduri au fost transformate in spatii de productie am probat aceste produse ASOLO eu sotia si fata mea sant de foarte buna calitate .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus