Miercuri,
22.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Bucureștiul a depășit rata de 3 infecții la mia de locuitori și ar putea intra în scenariul roșu

Bucureștiul a depășit rata de 3 infecții la mia de locuitori și ar putea intra în scenariul roșu

Bucureștiul ar putea intra în scenariul roșu, după ce Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat marți că incidența cumulată a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile a depășit 3,11 la 1000 de locuitori. Asta înseamnă, printre altele, că școlile se vor închide iar cursurile se vor desfășura exclusiv online. 

INSP a anunțat astăzi că în săptămâna 5 - 11 octombrie, 35.4% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Iași, Bacău, Timiș și Cluj.

În 31 județe si Municipiul București se înregistrează o rata de incidență cumulată peste 100/100.000 locuitori, iar 1 din 29 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical, scrie digi24.

Premierul Ludovic Orban are marţi, la ora 16,00, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, anunţă Biroul de presă al Guvernului.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus