Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
23°C

Două corturi pentru bolnavii de COVID se instalează astăzi la spitalul județean

Două corturi pentru bolnavii de COVID se instalează astăzi la spitalul județean

La o săptămână după ce au început problemele cu triajul numărului mare de îmbolnăviți COVID de la spitalul județean, autoritățile sibiene au dispus montarea a două corturi în curtea instituției.

În urma discuțiilor care au avut loc astăzi, 13 octombrie, între prefectul Mircea Crețu și șefii Direcției de Sănătate Publică, ai Spitalului Județean, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Ambulanței Sibiu și ai Unității de Primiri Urgențe Ambulanță, în cadrul unei ședințe speciale, au fost elaborate o serie măsuri care să reducă timpul de așteptare al pacienților testați pozitiv pentru virusul SARS CoV 2. De asemenea, oamenii care trebuie să aștepte investigații, rezultate sau deciziile de la DSP vor avea la dispoziție două corturi, pentru a nu mai fi nevoiți să stea afară.

Astfel, spitalul județean va angaja un număr de nouă asistenți, patru îngrijitoare și un brancardier, persoane care vor deservi pacienții în structura modulară amplasată în curtea spitalului. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, în curtea SCJU Sibiu, în apropierea UPU se vor amplasa două corturi menite să asigure spațiul de așteptare pentru pacienții care se prezintă la UPU pentru evaluare medicală, cu suspiciune sau în urma confirmării pozitive cu SARS CoV-2.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Toma Toma

Acum 1 an

Vai,cata operativitate!Oare mai marii sibieni nu sunt in stare sa gandeasca singuri?Trebuiau articole in ziare pentru ca autoritatile sa ia masuri?Despre modul de lucru de la UPU Sibiu am spus de nenumarate ori si in anii trecuti:este CATASTROFAL!

Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Cât timp ? O săptămână !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus