Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

A fost montat primul cort pentru bolnavii Covid din cele două promise de autorități

A fost montat primul cort pentru bolnavii Covid din cele două promise de autorități

Un singur cort din cele două promise de autorități a fost montat în curtea instituție, până acum, în curtea Spitalului Clinic Județean Sibiu. Corturile ar urma să fie folosite în triajul pacienților confirmați pozitiv pentru virusul SARS CoV-2, care sunt asimptomatici sau au forme ușoare și care trebuie să aștepte în curtea spitalului până la aflarea rezultatelor investigațiilor medicale sau a deciziei de izolare de la DSP, în cazul în care medicul decide că pacientul nu necesită izolare. Potrivit reprezentanților spitalului primul cort este dotat cu încălzire și acum urmează și instalarea celui de-al doilea cort.

„Pentru cel de-al doilea cort este în desfășurare comisia de recepție”, spune Liliana Coldea, managerul Spitalului Județean Sibiu.

Vă reamintim că, marți, 13 octombrie, după ce membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost puși în fața situației acestor bolnavi de Covid 19 nevoiți să stea ore în șir în frig, reprezentanții Prefecturii Sibiu au anunțat amplasarea a două corturi în curtea SCJU Sibiu, în apropierea UPU, menite să asigure spațiul de așteptare pentru pacienții care se prezintă la UPU pentru evaluare medicală, cu suspiciune sau în urma confirmării pozitive cu SARS CoV-2.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus