Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu oierii la Sibiu. Printre subiecte: digitalizarea sectorului zootehnic și oportunități de finanțare

Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu oierii la Sibiu. Printre subiecte: digitalizarea sectorului zootehnic și oportunități de finanțare

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a fost prezent vineri, 16 octombre, în județul Sibiu, într-o vizită de lucru. Acesta a venit la invitația Asociației Profesionale a Ciobanilor, pentru a se întâlni cu crescătorii de ovine. Alături ministru s-au aflat reprezentanți ai APIA, ANZ, DSVSA și ANSVSA.

Întâlnirea cu oierii a avut loc în Muzeul Astra din Sibiu. Discuțiile purtate au avut ca subiecte digitalizarea sectorului zootehnic printr-o bună corelare a bazelor de date ale instituțiilor statului implicate și posibilitatea vizualizării acesteia de către fermieri, situația pășunilor, subvenția pentru lână, sprijinul cuplat zootehnic, oportunități de finanțare guvernamentală și europeană pentru crescătorii de ovine, debirocratizarea formei de angajare pentru ciobani, programul ANSVSA pentru eradicarea scrapiei și Ordinul 180 privind autorizarea berbecilor la montă.

Informațiile au fost făcute publice pe pagina de facebook a Ministerului Agriculturii.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Cosmin Codru

Acum 11 luni

Sa-i spuna cinava individului, ca si Dragnea s-o dus la ciobanii din marginime, inainte sa fie trimis la bulau. Poate avem noroc si mai scapam de unu ! Vorbeste de digitalizare, trimis de Microsoft, Oracle sau te miri cine i-o mai fi dat spagi sau promisiuni de spagi grase, pe model Tariceanu, cand era in PNL....acum ca a fost descoperit, hopa..l-au dat afara. Stii cum e... la PNL, hotul neprins, negustor cinstit. I-or apucat promisiunile cu gandul la comisioane, in prag de alegeri.... PNL e PSD 2.0. LUmea are nevoie de mancare si de chestii traditionale, piata cere asta...dar el o da inainte cu digitalizari ca i-au scris spaguitorii fituica. Ministrii nostrii sunt reprezentanti de vanzari pe la corporatii, nimic mai mult.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus