Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Controale cu caracter preventiv și la Aeroportul Sibiu

Controale cu caracter preventiv și la Aeroportul Sibiu

În afară de polițiști și alte autorități au efectuat controale pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID. Astfel, sâmbătă, 17 octombrie, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat o acțiune comună de control în trafic, împreună cu cadrele Biroului Politie Autostrada pe Autostrada A1. În cursul acestei acțiuni, au fost verificate 10 autospeciale de transport alimente și a fost aplicat un avertisment.

Totodată, personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic. Au fost verificate 14 persoane și 2 societăți comerciale, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale. De asemenea 2 polițiști de frontieră au efectuat o acțiune pe raza Municipiul Sibiu fiind verificate 145 de persoane aflate în carantină și 23 persoane aflate în izolare.

„Menționăm faptul că misiunile au cu preponderență un caracter preventiv, scopul urmărit nefiind aplicarea sancțiunilor ci conștientizarea cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție instituite de autorități”, se arată în raportul trimis e reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Autoritățile reamintesc faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus