Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Angajații Aeroportului sibian și-au reales liderul de sindicat. ”Mulțumesc colegilor și conducerii Consiliului Județean”

Angajații Aeroportului sibian și-au reales liderul de sindicat. ”Mulțumesc colegilor și conducerii Consiliului Județean”

Dragoș Patriche a fost reales pentru nou mandat în fruntea Sindicatului Aeroportul Sibiu.

Potrivit lui Dragoș Patriche, reconfirmarea sa în fruntea sindicatului a avut loc în cadrul unei ședințe care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. El spune că în noul mandat va urmări ”stabilitate, echilibru, onestitate, respect şi recunoaştere pentru întreaga organizaţie, nu doar pentru membrii sindicatului”. 

Patriche mulțumește atât colegilor care l-au reales, cât și conducerii Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia funcționează Aeroportul. ”Salut pe această cale şi mulţumesc totodată conducerii Consiliului Judeţean Sibiu, de asemenea validată pentru al doilea mandat, care în calitate de autoritate tutelară a Aeroportului Internaţional Sibiu a gestionat ireproşabil micile provocări cu care ne-am confruntat în mandatul anterior. Situaţia actuală din sectorul transporturilor aeriene, şi nu numai, precum şi efectele generate de pandemia de Covid-19 va fi un test pentru noi toţi însă sunt convins că fiind membrii ai unei comunități promotoare a excelenţei care a demonstrat că se poate împreună, consider că avem deja un sistem de referință în imagine, în atitudine, în gândire și în acțiune”, transmite Dragoș Patriche.

Realegerea sa vine într-o perioadă în care Aeroportul Sibiu – asemenea tuturor aeroporturilor din lume – traversează o perioadă dificilă din cauza pandemiei de Covid-19, care a restrâns activitatea companiilor de zbor. În plus, de la începutul acestui an numărul angajaților AIS s-a redus cu aproximativ 50, după ce activitatea de handling a fost externalizată (practic, angajații AIS au devenit angajați ai firmei care se prestează serviciile de handling).

Vizualizari: 1988

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

DinExterior Darnupedinafara

Acum 6 luni

Cineva vrea sa faca pasul dinspre sindicat spre conducerea aeroportului si a intrat in "campanie". Aveti trei incercari sa ghiciti cine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus