Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Cel mai mare focar activ SARS CoV-2 este la Tălmaciu: 140 de persoane pozitive, 113 în izolare

Cel mai mare focar activ SARS CoV-2 este la Tălmaciu: 140 de persoane pozitive, 113 în izolare

Cel mai mare focar activ de infecție cu SARS CoV-2 este la Centrul de recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu. Potrivit datelor transmise miercuri de Instituția Prefectului Sibiu, 114 de beneficiari sunt pozitivi, dintre care unul este spitalizat, iar 113 sunt izolați. De asemenea, 26 de angajați sunt pozitivi, toți fiind izolați.

Nouă focare active de infecție sunt active în municipiul Sibiu, iar în întregul județ Direcția de Sănătate Publică Sibiu are în evidență un număr de 15 focare active de infecție cu SARS CoV-2. 

Cele mai multe persoane decedate dintr-un focar de infecție sunt cele de la Centrul pentru persoane vârstnice Șelimbăr, unde au murit opt persoane. la Căminul pentru persoane Vârstnice din Sibiu, de pe strada George Coșbuc, au murit trei persoane, la fel ca și la CRRPH Dumbrăveni. La Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Săliște au decedat două persoane.

Cele nouă focare din municipiul Sibiu

-          Căminul pentru persoane Vârstnice: 72 de beneficiari pozitivi dintre care 3 au decedat, 17 sunt spitalizați, 52 sunt izolați; 10 angajați pozitivi dintre care doar 5 mai sunt izolați. Au fost identificați 21 de contacți de serviciu și 17 contacți de familie, pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          O companie producătoare de piese auto: 8 angajați pozitivi, s-au identificat 29 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          O companie producătoare de componente auto: 13 angajați pozitivi, s-au identificat 37 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          O companie producătoare de confecții: 5 angajați pozitivi, s-au identificat 28 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          O companie producătoare de ambalaje: 7 angajați pozitivi, s-au identificat 9 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          Consiliul Județean Sibiu: 10 angajați pozitivi, s-au identificat 31 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu: 16 angajați pozitivi, s-au identificat 29 de contacți dintre care 10 de serviciu și 19 contacți de familie pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          Secția de Hematologie a SCJU Sibiu: 4 angajați pozitivi și 10 pacienți. Au fost testați 35 de persoane din sistemul de sănătate. 

-          Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu: 25 de angajați pozitivi. 

Focare în județ

-          Centrul pentru persoane vârstnice Șelimbăr: 41 de beneficiari pozitivi, dintre care 8 au decedat, 9 sunt spitalizați, iar 24 sunt vindecați, 16 angajați pozitivi dintre care 1 izolat, 15 vindecați. Au fost identificați 24 de contacți de serviciu și 78 de familie, pentru care s-a dispus măsura de carantină. 

-          Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Săliște: 47 de beneficiari pozitivi dintre care 2 au decedat, 15 sunt spitalizați, iar 30 sunt izolați; 29 angajați pozitivi dintre care 3 spitalizați și 26 izolați. 

-          CRRPH Dumbrăveni: 43 beneficiari pozitivi, dintre care 3 au decedat, 7 sunt  spitalizați și 34 izolați; 13 angajați pozitivi, toți izolați. 

-          Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita: 2 beneficiari pozitivi, ambii spitalizați; 2 angajați pozitivi ambii izolați. 

-          Centrul de recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu: 114 de beneficiari pozitivi dintre care 1 este spitalizat, 113 sunt izolați; 26 de angajați pozitivi, toți sunt izolați. 

-          Centrul pentru Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Tălmaciu: 4 angajați pozitivi dintre care 1 este spitalizat iar 3 sunt izolați. 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus