Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Focar de COVID-19 la ITM Sibiu. Contactul cu publicul a fost restricționat

Focar de COVID-19 la ITM Sibiu. Contactul cu publicul a fost restricționat

Focar de COVID-19 confirmat de autorități în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu. Sunt 16 persoane testate pozitiv pentru SARS CoV-2 și 29 de contacți aflați în carantină.

În Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu au fost depistate 16 cazuri pozitive de COVID-19. În urma anchetei epidemiologice au fost identificați 29 de contacți, dintre care 10 contacți de serviciu și 19 de familie. În cadrul instituției s-a efectuat dezinfecția generală și s-a restricționat contactul cu publicul.

„În cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat un focar de infecție care a evoluat cu 16 cazuri pozitive. S-a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificați 29 de contacți dintre care 10 sunt contacți de serviciu, iar 19 sunt contacți de familie. Pentru cei 29 de contacți s-a dispus măsura de carantină. De asemenea, în cadrul instituției s-a efectuat dezinfecție generală și s-a restricționat contactul cu publicul, ca măsură de prevenire a răspândirii SARS CoV-2”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

Reprezentanții instituției reamintesc oamenilor că pe site-ul instituției există recomandarea ca în această perioadă comunicarea să se facă pe cale electronică, prin e-mail, prin poștă sau telefonic. 

„Am restricționat accesul în interiorul birourilor. La etajul I nu se mai ajunge, pentru că, în holul de jos am amplasat o masă cu un telefon și interioarele pentru toți cei care vor să contacteze personalul funcțional din ITM Sibiu. Dacă cineva dorește,  formează interiorul și ia legătura cu persoana cu care dorește să comunice. Este adecărat că noi recomandăm și îi sfătuim, dacă se poate, ca actele pe care trebuie să ni le predea, să ni le predea prin poștă sau în format electronic, dacă nu, atunci, cine este persoana îndreptățită să ridice documentele se duce și preia de jos documentele”, transmit reprezentanții ITM Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus