Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Focarul de la Consiliul Județean Sibiu: zece cazuri pozitive, 31 de persoane în carantină

Focarul de la Consiliul Județean Sibiu: zece cazuri pozitive, 31 de persoane în carantină

Zece persoane sunt depistate pozitiv cu Covid-19 la Consiliul Județean Sibiu, potrivit datelor transmise miercuri de Instituția Prefectului Sibiu. În urma anchetei epidemiologice au fost identificați 31 de contacți care au fost plasați în carantină la domiciliu. Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, a declarat astăzi, că nu există focar de infecție în instituție și că nu știe câți câți angajați ai CJ sunt infectați. 

"În ceea ce priește situația epidemiologică în cadrul Consiliului Județean Sibiu, conform informațiilor transmise astăzi de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a fost identificat un focar de infecție COVID-19 format în prezent din 10 cazuri pozitive. S-a declanșat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificați 31 de contacți pentru care s-a dispus carantina la domiciliu. De asemenea s-a efectuat dezinfecția și se monitorizează atent starea de sănătate a tuturor angajaților", transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Sibiu.

Citește și Focar de Covid-19 la Consiliul Județean Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus