Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibienii, la un pas de noi restricții: rata de infectare în municipiu a ajuns la 2,92

Sibienii, la un pas de noi restricții: rata de infectare în municipiu a ajuns la 2,92

Potrivit informării transmise de Instituția Prefectului Sibiu, rata de incidență cumulată în municipiul Sibiu este de 2,92 la mia de locuitori în ultimele 14 zile (din 6 până în 20 octombrie). În Sibiu au fost 500 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile. Statistica este realizată de DSP Sibiu, fără a lua în considerare focarele de infecție și bolnavii internați în spitale.

Acum două zile, în 19 octombrie 2020, rata infectării era de 2,84.

Dacă rata de infectare depășeste 3 la mia de locuitori, Sibiul intră în scenariul roșu, iar autoritățile pot decide introducerea de restricții suplimentare. Astfel, portul măștii ar deveni obligatoriu în toate spațiile publice, închise sau deschise, se închid restaurantele, teatrele și cinematografele. De asemenea, cursurile școlilor se vor desfășura exclusiv online.

În acest moment, în municipiul Sibiu, restaurantele, teatrele și cinematografele funcționează doar cu 30% din capacitate. (detalii aici)

Rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu, în aceeași perioadă, este de 1,81/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

GIL Lhig

Acum 3 ani

Total fals, 1000x425:147.000(populatia Sibiului in2011 dupa recensământ
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus