Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Un nou focar de COVID-19 într-un spital din Sibiu

Un nou focar de COVID-19 într-un spital din Sibiu

În Sibiu este un nou focar de infectare cu virusul SARS-CoV-2 într-o unitate spitalicească, de data aceasta în cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda”. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Prefecturii Sibiu, sunt infectați doar membrii personalului, nu și pacienții. Este vorba despre 25 de cazuri pozitive în rândul personalului medico-sanitar și auxiliar.

Reprezentanții prefecturii Sibiu anunță un nou focar de COVID-19 într-un spital din Sibiu. Este vorba despre Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda”, unde sunt pozitive 25 de persoane, printre care asistenți, infirmieri, îngrijitori, psihologi, bucătari și muncitori necalificați. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică transmit, prin purtătorul de cuvânt al prefecturii, că s-a efectuat, în regim de urgență, dezinfecția generală și s-au impus cu rigurozitate măsurile prevăzute pentru prevenirea și limitarea efectelor COVID-19.

„A fost identificat un focar de infecție format din 25 de cazuri pozitive din rândul personalului medico-sanitar și auxiliar. Dintre aceștia 11 sunt asistenți medicali, 7 infirmieri, 2 îngrijitori, un psiholog, un registrator, un bucătar, 2 muncitori necalificați. În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, s-a efectuat în regim de urgență dezinfecția generală, precum și respectarea cu rigurozitate a măsurilor prevăzute în protocolul spitalului privind prevenirea și limitarea efectelor COVID-19”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus