Luni,
30.11.2020
Parțial Noros
Acum
-1°C

Ministrul Sănătății: În ianuarie începem vaccinarea anti-COVID!

27 Octombrie 2020 15:49

Ministrul Sănătății: În ianuarie începem vaccinarea anti-COVID!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a anunțat astăzi, în cadrul unei videoconferințe că vaccinul anti-Covid va fi adus în țară în luna decembrie, iar din ianuarie se va putea începe vaccinarea populației. ”Avem o primă tranşă care ar trebui să vină la sfârşitul lui decembrie şi să începem în ianuarie. Intenţia noastră este – şi în planificarea pe care o avem – ca personalul medical să fie vaccinat în acea perioadă, pentru a putea avea o linie întâi solidă”, a declarat ministrul Sănătăţii conform Profit.ro.

În luna ianuarie va începe vaccinarea, în primul rând pentru personalul medical, a anunţat ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, la videoconferinţa Profit Health Forum, potrivit News.ro.

Este vorba despre o primă tranșă de vaccin contractat de Comisia Europeană, care a încheiat contracte cu mai multe companii și institute farma care dezvoltă acum vaccinuri.

Vizualizari: 1572

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rosu Detot

Acum 1 lună

Acum luna o stim, bine ca n-o zis si anul. Sau vorbim despre vaccinu´ lu´ Putin? Promisiuni de campanie electorala, fara nici o acoperire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus