Luni,
30.11.2020
Parțial Noros
Acum
-1°C

Iohannis: anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului - în și cu familia

28 Octombrie 2020 20:13

Iohannis: anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului - în și cu familia

"Cred că anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului. Este sărbătoarea în și cu familia", a spus miercuri președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

Întrebat de un jurnalist dacă autoritățile iau în calcul decretarea stării de urgență pentru perioada sărbătorilor de iarnă, când românii își fac planuri să călătorească, să meargă la petreceri și să se întâlnească cu persoanele dragi, președintele a răspuns că această variantă nu a fost luată în calcul.

"Nu am luat în discuție, nu s-a discutat un astfel de demers. Măsurile care au fost luate, restricțiile care sunt în vigoare sunt cele pe care le cunoaștem. Dar, în același timp, eu nu cred că în acest an sărbătorile de iarnă vor fi ca în alți ani.

Cu siguranță, vor fi restricții în vigoare, cu siguranță se va putea călători în mult mai puține locuri - de exemplu, în străinătate este foarte dificil de călătorit din cauza multiplelor restricții care există în diferite state. Și cred că anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului. Este sărbătoarea în și cu familia", a declarat Iohannis.

Vizualizari: 1352

Comentarii

1 comentarii

2 Cents

Acum 1 lună

Cu familia? "Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative" dar totusi "Luna mai e o lună frumoasă. Nu știu dacă și pentru referendum. Aștept să văd cum evoluează discuția. Nu e niciun motiv de grabă aici" "Ghinion", "Ghinion pentru mine..."
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus