Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
3°C

Serviciul pașapoarte din Sibiu se închide

Serviciul pașapoarte din Sibiu se închide

Activitatea serviciului public comunitar de pașapoarte din Instituția Prefectului se suspendă, după ce un angajat al acestui birou a fost depistat pozitiv în urma testării pentru virusul SARS CoV-2, anunță reprezentanții prefecturii. Activitatea este suspendată până miercuri, 4 noiembrie, inclusiv. Totodată, în întreaga instituție se efectuează dezinfecția, iar întreg personalul a fost testat.

„Vă informăm că astăzi, 2 noiembrie a.c. un angajat al serviciului public comunitar de pașapoarte din Instituția Prefectului – județul Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2. În scopul prevenirii răspândirii virusului și protejării cetățenilor beneficiari ai serviciilor noastre, activitățile privind pașapoartele, vor fi suspendate, până miercuri 04.11.2020 inclusiv. De asemenea precizăm faptul că în întreaga instituție astăzi se va efectua dezinfecție, iar întreg personalul serviciului public comunitar de pașapoarte a fost testat și așteaptă rezultatele testelor”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Permise auto - pasapoarte

Acum 5 luni

au o usa de intrare mai frumoasa decat a celor de vizavi... :d
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus