Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole online și mergem la plimbare cu bicicleta

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole online și mergem la plimbare cu bicicleta

Chiar dacă restricțiile impuse pentru această perioadă au făcut ca evenimentele din oraș să fie anulate, în acest weekend avem mai multe activități la care putem participa online, de acasă.  Primul weekend din luna noiembrie ne aduce mai multe evenimente transmise online și plimbări în aer liber, respectând toate măsurile pe care le impune perioada.

Vineri, 6 noiembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Cei de la „Pizza by tango” vă așteaptă pe terasa special amenajată în conformitate cu măsurile impuse de situația actuală si, de asemenea, vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 14, Școala de Ciclism Adrian Popa organizează o tură ghidată cu bicicletele pe vârful Măgura. Mai multe detalii despre închirierea bicicletelor și despre traseu puteți afla de aici.

De la ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekendului. Inițiatorii proiectului propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de aici.

Teatrul Radu Stanca transmite online de la ora 19 piesa de teatru „Felii”, un spectacol de Lia Bugnar cu Ofelia Popii, care se va transmite pe Scena Digitală, platformă online creată de TNRS, dedicată vizionării spectacolelor de teatru, pe bază de bilet. Informații pe larg și bilete găsiți aici.

Sâmbătă, 7 noiembrie

La ora 18, Yoga Sibiu Studio organizează un atelier de yoga pentru liniștirea și echilibrarea corpului fizic și energetic. Informații puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

Teatrul Gong transmite online,  de la ora 18 spectacolul „Negreșită”. Link-ul pentru spectacol va fi postat în eveniment și pe pagina Teatrului Gong în ziua proiecției.

De la ora 19, Teatrul Radu Stanca transmite online spectacolul „Văzduh”, în regia lui Victor Olăhuț. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 8 noiembrie

Montain Guide Sibiu Iulian Popescu organizează o drumeție montană denumită „Culori de toamnă în Măgura Jinarilor”, iar traseul urmat va fi : Sibiu – Apoldu de Jos – Dobarca – Poiana Sibiului – Jina – Valea Dodra – Manastirea Jina. Informații puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Spectacolul „Văzduh” poate fi văzut online pe Scena digitală a Teatrului Național Radu Stanca și duminică de la ora 19.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus