Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Proiect de investiții din fonduri europene la Copșa Mică

Proiect de investiții din fonduri europene la Copșa Mică

Săptămâna aceasta, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a avizat proiectul „Creșterea calității vieții în orașul Copşa Mică prin proiecte integrate” depus de Primăria Copșa Mică. Proiectul vizează modernizarea Școlii Gimnaziale nr.3 și refacerea parțială a străzii din Târnăvioara.

„Este un proiect din fonduri europene care vizează atât educația, cât și energia și accesul. Vom moderniza cea mai mare școală din Copșa Mică, unde învață 400 de elevi. Vom schimba centrala termică și vom construi un teren de joacă multifuncțional. De asemenea, vom reface și strada din Târnăvioara”, spune Tudor Daniel Mihalache, primarul din Copșa Mică.

Proiectul „Creșterea calității vieții în orașul Copşa Mică prin proiecte integrate" se află în faza de precontractare și are o valoare de 10.997.189 lei.

Joi, Primăria din Copșa Mică a depus un nou proiect denumit Creșterea gradului de utilizare a internetului în școală copșană. Valoarea proiectului este de 1.777.948 lei și presupune achiziționarea a 520 de tablete, 42 de laptopuri, 42 de camere web pentru conferințe, 42 de  proiectoare, 42 de ecrane de proiecție, 8 routere wireless,  39 de table interactive, 42 de table grafice și înființarea unei rețele LAN.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1704

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus