Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
14°C

Șeful IPJ Sibiu, confirmat cu coronavirus

Șeful IPJ Sibiu, confirmat cu coronavirus

Inspectorul Șef al IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, anunță reprezentanții prefecturii. Testarea șefului poliției a fost făcută în urma prezentării unor simptome specifice. În momentul de față a fost demarată o anchetă epidemiologică în urma căreia o persoană a fost carantinată la domiciliu. Autoritățile spun că starea Inspectorului Șef de poliție este stabilă, acesta aflându-se în izolare, sub tratament.

Atribuțiile de serviciu au fost preluate de adjunctul său, Comisar Șef de Poliție, Lucian Tarnu.

„Vă informăm că Inspectorul Șef al IPJ Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, testare care s-a făcut datorită faptului că prezenta simptome specifice.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, iar până în acest moment a fost identificat un contact de serviciu care este în carantină la domiciliu. De asemenea a fost efectuată dezinfecția în spațiul de lucru.

În ceea ce privește starea de sănătate, aceasta este stabilă, Inspectorului Șef se află în izolare sub tratament specific”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Marius Micu

Acum 3 ani

Ursul ucis, eliberare din functie de ochii lumii, repunere in functie ca asa-i la noi, covid, nu stiu ce sa mai cred... O fi karma?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus