Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru online

Ce facem în weekend?  Vizionăm spectacole de teatru online

Restricțiile impuse pentru această perioadă au făcut ca majoritatea evenimentelor din oraș să fie anulate. Chiar și așa, avem mai multe activități la care putem participa online, de acasă. Acest weekend ne aduce mai multe evenimente transmise online și plimbări în aer liber, respectând toate măsurile pe care le impune perioada.

Vineri, 13 noiembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert, cu livrare gratuită la domiciliu.

De la ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekendului. Inițiatorii proiectului propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de aici.

Teatrul Radu Stanca transmite online de la ora 19 piesa de teatru „Moroi”, un spectacol în regia lui Alexandru Dabija, care se va transmite pe Scena Digitală, platformă online creată de TNRS, dedicată vizionării spectacolelor de teatru, pe bază de bilet. Informații pe larg și bilete găsiți aici.

Sâmbătă, 14 noiembrie

Școala de ciclism Adrian Popa organizează începând cu ora 11 o tură E-MTB catre fosta cabana Fântânele. Mai multe detalii despre traseu și despre închirierea echipamentelor puteți afla de aici.

La ora 19, Teatrul Radu Stanca transmite online spectacolul „Văzduh”, în regia lui Victor Olăhuț. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 15 noiembrie

La ora 12 cei de la Drive in Car Wash organizează o strângere de donații pentru Ianis, un băiețel de doar trei ani care suferă de leucemie. Toți care doresc să ajute sunt așteptați în data de 15 la ora 12 pe strada autogării nr. 8 Drive In. Detalii aflați de aici.

De la ora 17, Forumul German Sibiu organizează spectacolul „Atins prin muzică – Cvintet de alamă”. Informații puteți afla de aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3661

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus